New York Downtown

“Breng een derde van uw leven door in topkwaliteit”… En dat is precies wat werkelijkheid wordt in deze Savoir Beds-flagshipstore op 54 Greene Street in het hart van SoHo, New York City. Het personeel in deze flagshipstore bestaat uit enkele van de meest deskundige salesmensen op het gebied van luxebedden ter wereld, met ruime ervaring in alle topmerken hoogwaardige bedden die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Nu werken zij exclusief voor het meest verfijnde merk ter wereld en zijn experts in het bepalen van het ondersteuningsniveau dat elke klant nodig heeft, de basis voor een uitstekende nachtrust. Voor wat uw nieuwe bed betreft, staan ze klaar om in al uw behoeften te voorzien.

Het Savoir-team in SoHo legt u uit hoe de traditie, het vakmanschap en maatwerk van Savoir Beds u kunnen helpen een verandering in uw leefstijl te brengen. Door de superieure deskundigheid in het bedden maken en het gebruik van de fijnste, luxueuze natuurlijke materialen biedt Savoir Beds u een eersteklas slaapbeleving waarvan u nog vele jaren zult genieten.

Aangezien het belangrijk is uw bed goed te testen, adviseren wij u ruim de tijd te nemen voor uw bezoek aan de showroom. Als onze standaard openingstijden u niet schikken, kunt u ook een privé-afspraak maken. Zo geniet u van uw eersteklas beleving en onze onverdeelde aandacht.

U zult ontdekken dat de Savoir-winkel in SoHo een ervaring is die u niet wilt missen.

Een beleving moet een begin, midden en einde hebben, maar niet noodzakelijkerwijs in die volgorde!

Sincerely,

Savoir Beds Soho, Shop Manager

Address:

Savoir Beds
54 Greene Street
New York
NY 10013

Contact details:

+1 (212) 226 3640

Email:

NYdowntown@savoirbeds.com

Opening hours:

Mon – Sat 11:00 – 19:00
Sun 12:00 – 17:00

New York Uptown

Uptown New York nu geopend Onze nieuwste showroom in Uptown New York, op 223 East 59th Street, tussen 3rd en 2nd Avenue, biedt alle verfijnde afwerkingen die Savoir te bieden heeft en is praktisch gelegen tegenover de ingang op 59th Street van het Decoration & Design Building.

Onze ervaren adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de structuur- en stijlopties en kunnen een inschatting maken van de eisen die u aan een bed stelt. Er kan zelfs worden geanalyseerd hoe uw lichaam reageert op verschillende spanningen in uiteenlopende houdingen, zodat u een goed onderbouwd besluit kunt nemen. Hij of zij kan u ook uitleg geven over een aantal bekende misvattingen, zoals het ‘feit’ dat een stevig bed altijd goed is voor de rug (dit is afhankelijk van uw lichaamsgewicht: uw ruggengraat wordt pas goed ondersteund als u wegzinkt in het matras). Het is handig als u kunt aangeven wat u prettig of onprettig vindt aan uw huidige bed.

Uw bezoek is tevens een gelegenheid om te zien en zelfs exact te voelen van welke materialen onze bedden worden gemaakt. Er is altijd een dwarsdoorsnede op ware grootte van een matras en een bedbodem te zien, samen met voorbeelden van onze voelbaar hoogwaardige vullingen. Loop gerust eens de nieuwe showroom binnen, of maak een afspraak, als dat uw voorkeur heeft. Het is belangrijk onze bedden goed te testen, dus we adviseren u ruim de tijd te nemen. En er zijn nog enkele comfortabele adresjes die u kunt bezoeken!

Megan Lesniak, Shop Manager

Address:

Savoir Beds
223 East 59th Street
NY 10022

Contact details:

+1 (646) 767 9935

Email:

NYuptown@savoirbeds.com

Opening hours:

Mon – Fri 10:00 – 18:00
Sat 12:00 – 18:00