Stelt u zich eens voor dat er een manier is waarop u onmiddellijk en op een zeer aangename manier uw welzijn kunt verbeteren. Zonder hard werken, sporten of diëten. Zou u daar dan niet van willen profiteren?

De kwaliteit van uw bed bepaalt de kwaliteit van uw slaap en daardoor ook die van de tijd dat u wakker bent. Als u elke dag verkwikt en fris wilt opstaan, heet u een bed nodig dat uw lichaam voldoende en op de juiste plaatsen ondersteunt. Zonder de juiste ondersteuning raken uw spieren vermoeid en wordt uw REM-slaap, het deel van de slaapcyclus dat u helpt herstellen en dat de gemoedstoestand verbetert, verstoord omdat u ligt te woelen en draaien om drukpunten te verlichten.

Lady D’Oyly Carte, die haar echtgenoot hielp bij het verwezenlijken van zijn visie voor het Savoy Hotel, was zo sterk overtuigd van de gezondheidsvoordelen van een goede nachtrust dat er een nieuwe klasse bedden ontstond. Moderne mechanisatie kan niet tippen aan de traditionele vaardigheden waarmee deze bedden werden gemaakt. Daarom zet Savoir Beds ook vandaag de dag het ambachtelijke handwerk voort, met de fijnste natuurlijke materialen voor de meest kritische klanten.

In onze hectische hightech wereld is persoonlijk comfort een natuurlijk en bereikbaar verlangen geworden. We trakteren onszelf op auto’s, homecinema-sets en vakanties. Het bed waarin we een derde van ons leven doorbrengen, zou dus een logische investering moeten zijn, al wordt deze vaak over het hoofd gezien. Vooral als het minder kost dan je favoriete latte macchiato en dagelijks winst oplevert.

Maar het gaat niet over wat logisch is, het gaat om u. De ontspanning die Savoir u biedt, geeft u nog meer genoegen omdat het volledig wordt gepersonaliseerd. Al onze bedden zijn maatwerk, met de hand gemaakt met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en exact in de gewenste maat, vorm, spanning en afwerking.

Luxury beds for a good nights sleep