Savoir wordt algemeen beschouwd als het meest luxueuze slaapsysteem ter wereld. Onze op maat gemaakte bedden werden in 1905 voor het eerst vervaardigd voor het Savoy Hotel in Londen en zijn bijna net zo legendarisch geworden als de beroemdheden die erin hebben geslapen.

Een Savoir-bed kan worden gemaakt in alle afmetingen en vormen, als vrijstaand bed of met een hoofdeinde op maat. Het kan prachtig worden gestoffeerd of worden ingepast in een bestaand frame. Wij bouwen al uw persoonlijke wensen in, zodat u kunt genieten van de perfecte combinatie van ondersteuning, comfort en design.

De Savoir-beleving begint in een van onze showrooms, waar een medewerk(st)er uw maten op kan nemen en u kan adviseren over stoffen en styling voor uw droombed.

about-savoir-savoy

Savoir gebruikt de fijnste natuurlijke materialen, van lang, gekruld Latijns-Amerikaans paardenstaarthaar tot cashmere uit Mongolië en Britse lamswol. Hiermee creëren de beste vakmensen superieur en langdurig comfort voor hun klanten. Elk bed wordt specifiek voor een klant gemaakt in de grote beddenfabriek van Savoir in Londen of in de tweede vestiging in Wales. Elk matras wordt steeds door één vakman gemaakt, die ook als een ware kunstenaar het label signeert wanneer het stuk klaar is.

Savoir heeft showrooms over de hele wereld, van Londen tot New York en van Parijs tot Sjanghai, zodat het merk wereldwijd aanwezig is. Elke showroom beschikt over deskundige consultants die niet alleen kunnen adviseren over de optimale ondersteuning, maar ook een bed kunnen ontwerpen dat volledig aansluit bij uw eigen stijl. Maatwerk hoofdeinden en nagenoeg onbeperkte stofferingsopties maken elk bed tot iets unieks.

about-savoir-2
About savoir - 1
About savoir - 2
About savoir - 4
About savoir - 5
About savoir - 6
About savoir - 7
About Savoir - 8
savoir-luxurybed1-about
savoir-luxurybed2-about
savoir-luxurybed3-about
savoir-luxurybed4-about

Daarnaast werkt Savoir elk jaar samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde ontwerpers voor een inspirerende en innovatieve lijn Savoir-bedden. De bestaande lijst kent ontwerpers als Sacha Walckhoff, Phillip Gorrivan, LV Yongzhong, Nicky Haslam en Virginia White, om er maar een paar te noemen.

Deze lijn van designerbedden is een aanvulling op het bestaande aanbod van Savoir-hoofdeinden, zoals Alistair Hughes, Managing Director van Savoir, uitlegt. “Voor ons zijn dergelijke samenwerkingsverbanden met ontwerpers een geweldige gelegenheid om te laten zien hoe veelzijdig we zijn en hoe goed we onze ontwerpen kunnen aanpassen.”

Na een nacht goed slapen op een Savoir, kunnen onze klanten de dag weer aan. Ze zijn geestelijk alert en lichamelijk uitgerust. Een Savoir-bed is een investering die zich elke ochtend van uw leven terugbetaalt.